Recensies

Bekijk een paar leuke recensies hieronder. Daarnaast zijn er nog uitstekende recensies op Salonized en Google!

Top Massage!

Rated 5,0 out of 5
3 december 2023

Ik moest wel even wachten voor dat ik op een vrijdag terecht kon, maar het was zeker het wachten waard!

Ik heb een super relax massage gekregen van Nina, en ik kom zeker terug. (ik heb al zelfs een nieuwe afspraak gemaakt 😉 )

Denis

Goed advies en mijn onzuiverheden zijn weer helemaal weg!

Rated 5,0 out of 5
25 mei 2023

Ik had last minute een afspraak gemaakt voor een Relax facial bij Fleur. Zij heeft mij goed advies gegeven over welke producten ik het beste kan gebruiken. En mijn onzuiverheden zijn weer helemaal weg. Echt een aanrader!

Fleur Oudshoorn

Verwennerij

Rated 5,0 out of 5
11 november 2022

Vanochtend spontaan online gereserveerd voor een behandeling. Ik kreeg Anna als schoonheidsspecialiste. Voor mij is zij een jong talent, zij is heel goed in massage en zorgt voor een ontspannen gevoel. Ze heeft de rust en een goed gevoel, ook bij het waxen en epileren. De uitleg van de behandeling en de producten die worden gebruikt waren ook prima. Geen onverwachte verrassingen. Prijs kwaliteit is prima. Ik kom zeker terug. Heel fijn! Pas mooie lijn producten.

Mirjam van Golen-Verdegaal

Heerlijke massage

Rated 5,0 out of 5
31 mei 2022

Ik ben al twee keer bij Nina geweest voor een nek-, schouder-, rugmassage. Echt een aanrader waarbij je een half uurtje kunt ontspannen!

Danique

Zo fijn!

Rated 5,0 out of 5
2 april 2022

Zo’n fijne behandeling gehad bij Nina! Ook als je zwanger bent, kan je bij haar terecht. Ze heeft verstand van zaken en legt alles aan je uit. Geeft tips mee en maakt echt tijd voor je. Ik kom zeker weer terug! 💆‍♀️🌼

Stephanie