Over mij

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong dat ik masseuse wilde worden en heb daar het prachtige vak schoonheidsspecialiste aan toegevoegd. Elke dag leer ik nog bij.

Ik ben afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste niveau 4.

Ik mag mijzelf Nederlands kampioen schoonheidsspecialiste 2020 noemen. Wekenlang ben ik aan het trainen geweest voor het Europese kampioenschap waar ik, als schoonheidsspecialiste, Nederland mocht vertegenwoordigen. Om op het EK een prachtige prestatie neer te zetten werd ik getraind door huidtherapeuten. Helaas is het Europese wedstrijd afgelast door de corona. 
Wel heb ik er onwijs veel  kennis aan de trainingen overgehouden & geef ik u graag mee met kleine tips & tricks tijdens de behandelingen. 

Ik kan niet wachten u te laten ervaren dat ik deze titel zeker verdien!

Ingang van Silk Treatments

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Anne, ik ben met heel veel plezier schoonheidsspecialiste en sinds 1 september 2022 werkzaam bij Silk Treatments en parttime in de salon aanwezig. Het geven van een behandeling is anders bij elke klant, voor iedereen word een unieke beleving gecreëerd. Gezichtsbehandelingen zijn echt mijn passie. Ik kan binnen dit bedrijf nog veel meer leren, en het bijblijven van nieuwe behandelingen en technieken vind ik erg belangrijk! Zie ik je snel bij mij in de stoel?