Over ons

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong dat ik masseuse wilde worden en heb daar het prachtige vak schoonheidsspecialiste aan toegevoegd. Elke dag leer ik nog bij.

Ik ben afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste niveau 4.

Ik mag mijzelf Nederlands kampioen schoonheidsspecialiste 2020 noemen. Wekenlang ben ik aan het trainen geweest voor het Europese kampioenschap waar ik, als schoonheidsspecialiste, Nederland mocht vertegenwoordigen. Om op het EK een prachtige prestatie neer te zetten werd ik getraind door huidtherapeuten. Helaas is het Europese wedstrijd afgelast door de corona. 
Wel heb ik er onwijs veel  kennis aan de trainingen overgehouden & geef ik u graag mee met kleine tips & tricks tijdens de behandelingen. 

Ik kan niet wachten u te laten ervaren dat ik deze titel zeker verdien!

Ingang van Silk Treatments
Hi,

Ik zal mezelf even kort voorstellen.
Mijn naam is Fleur. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de huid. Ik heb het geluk gehad om van mijn passie mijn werk te kunnen maken.Dat maakt dat ik iedere keer weer met veel plezier naar Silk Treatments ga. Ik ben spontaan, vrolijk en perfectionistisch en doe er samen met jou alles aan om jouw (huid)doelen te bereiken

Heel graag tot ziens,
Fleur