Home » Behandelingen » Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen 

gelaatAcne facial   €50 
(45 minuten)
Reiniging (stomen) / peeling/ verwijderen van onzuiverheden/ speciaal masker/ ampul & verzorgende dagcrème.

Anti-aging facial   €75,50
(75 minuten)
Reiniging/ peeling/ verwijderen onzuiverheden/ bindweefselmassage/ speciaal masker/ ampul & verzorgende dagcrème.
*mogelijkheid van het doorbloedingsmasker*

Biopulse therapy (mini face-lift)  €85
(75 minuten)
Reiniging/ toner/ vit c/ biopulse masker/ verzorging.

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

Biopeel classic €70,50
(60 minuten)

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. Vervolgens gaat de huid zichzelf van binnenuit herstellen met een zichtbaar resultaat. Daarbij bevat de Salonnepro Biopeeling geen waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Daarna wordt de behandeling gevolgd met een passende masker en verzorging aangebracht. Ten slotte wordt er een beschermende zonnefactor aangebracht.

Biopeel deluxe €85,50
(90 minuten)

In tegenstelling tot de bio peel classic is deze behandeling meer gericht op anti-aging door de combinatie van cuppingsmassage & verkorte bindweefselmassage. bij deze behandeling word ook een luxer masker en meer massage ingezet dan bij de classic.

Microneedling gelaat €80
(60 minuten)

Microneedling gelaat + hals €99,50

Extra toe te voegen aan gezichtsbehandeling:

Led masker 15 minuten  €15